Varme mennesker

Posted: April 4, 2010 in When afk

I løpet av mine WoWspillende år har jeg blitt kjent med mange mennesker gjennom spillet. Noen av dem husker jeg ikke lengre navnet på. Noen har jeg ikke lenger kontakt med. Noen sluttet å spille og ble glemt, noen sluttet å spille og er fortsatt savnet.

Noen av dem har jeg truffet i virkeligheten. Noen av dem forandret kursen på livet mitt.

Det jeg har brent meg på flere ganger, er at venner i spillet som oftest ikke er ekte venner. Man kan le og ha det moro, dele real life gleder og sorger, men når alt kommer til alt betyr det ikke noe mer. Når ting blir satt på spissen, er du ikke mer enn den klassen du spiller. Mange som betydde noe for meg, kan den i dag ikke lenger huske navnet mitt.

Jeg mener ikke at dette nødvendigvis er en dum ting. Det er bare sånn det er. Men det finnes derimot unntak. Et lite knippe mennesker i WoW er mer enn pixler, og ser på deg som mer enn pixkler. De blir ikke ukomfotable om du forteller at du ikke orker å heale random heroic fordi du er deppa og helst bare vil gå i hi. De blir glade når du forteller at du er glad, de har tid til å lytte, og enda viktigere, de lytter og får med seg det du sier. Og du gjør det samme for dem. Prøver iallefall.

Kurt: Jeg har kjent deg lenge, og du er alltid der med en klapp på skulderen, en vittig observering eller en hjelpende hånd. Du forstår meg så bra, og jeg tror jeg forstår deg også.

Bjørn: Alltid lojal, med integritet og et syn på livet som jeg tror jeg deler med deg. Jeg synes det er dumt at vi ikke lenger kan treffes over kaffe, men kommer ikke til å gi slipp på deg likevel.

Tom: Om vi snakker om været, hunterstats eller paranoia føles det like naturlig uansett. Og det spiller ingen rolle om klokka er 3 på dagen eller 3 på natta. Alltid ærlig og oppriktig, med en god porsjon humor. Whats not to like!

Astrid: har ikke kjent deg så lenge, men din varme og innsikt slo meg over ende. Du fikk en egen plass i hjertet mitt etter en sen samtale en kveld i Stormwind. Du er en slik person jeg drømmer om å være selv. Måtte du aldri forandre deg.

Takk til dere alle, fordi dere er dere.

Comments are closed.