Armory har fått en makeover

Posted: January 17, 2010 in News

Siden første gang jeg besøkte World of Warcraft Armory, har siden stått som “beta”. Det gjør den fortsatt, men den har iallefall fått noen fancy endringer.

Det mest iøyenfallende er at din karakter i Armory nå vises som slik du ser ut i spillet, akkurat slik du så ut forrige gang Armory ble oppdatert. Du kan også animere figuren med forskjellige emotes slik at du kan bukke, kaste spells eller danse. Bare for å nevne noe. Om du vil kan du lagre en posisjon slik at andre som går inn på din armorylink blir møtt av en smilende, blid draenie som vinker til kamera. For eksempel.

Armory har også lagt til en activity feed som viser hva i Azeroth du har bedrevet tiden med i det siste. Dette er også mulig å legge til i en såkalt RSS feed, f eks kan jeg legge den til her i bloggmenyen. For de riktige hardbarka raiderne med et tett program kan du synkronisere wow-kalenderen med andre online kalendere, slik som Google Calendar. Under “kjør barn til håndballtrening” vil det kanskje altså stå “10 man Ulduar, guildrun” eller noe i den dur. Ikke verst!

Siden har også genrelt blitt mer oversiktelig og brukervennlig. Strengt tatt på tide, og forandringen er iallefall for meg hjertelig velkommen. Sjekk det ut selv! 🙂

if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget(‘e5d97ca5-c19e-47ce-846e-752a482faaf8’);Get the Poll Creator Pro widget and many other great free widgets at Widgetbox! Not seeing a widget? (More info)

Comments are closed.