Miss Bad Breath is back!

Posted: August 23, 2009 in News
onyxia

Do you speak Vanilla?

Isåfall har du kanskje tatt massiv skade av denne frøkenens flame breath (men kanskje mindre enn du kunne tatt, ettersom du var den i guilden med mest fire resistance!). Kanskje har du føket rundt i luften og irritert deg grønn over Tail Sweep og Knock Back eller liggtet død i en lavapool mens raiden sakte, men sikkert går under og setninger som “omg who pulled all those whelps??”, “get these bloody whelps of me” og “I got feared into 'em!” med jevne mellomrom går igjen i /raid chat. For noen var hun et mareritt, men hvor lite gjorde det når du, etter at hun klar til å skinnes, lå død på bakken, kunne putte en t2 hjelm på hodet??

t2helm

Uansett, noen jubler, andre fortviler og en hel del bryr seg sikkert ikke nevneverdig om at vi fra neste patch (3.2.2) skal få muligheten til å reise til hennes majestetiske lair i Dustwallow Marsh. Blizzard fyller 5 år, og i den forbindelse slippes en rekonstruert Onyxiainstance slik at også nyere spillere kan ta del i denne.

Hva kommer til å endres? Vel, instancen er for level 80 spillere, både 10-man og 25-man raids. Noen klassiske drops slik som de berømte t2 hjelmene (se bilde) vil igjen droppe, med stats tilpasset level 80. Onlyxia er mer rasende enn noensinne, og hennes Deep Breath vil grille alle som kommer i hennes vei. Denne gangen kan vi ikke engang reddes av vår fire resistance gear (for noe slikt er det vel få som går rundt med).

Er du kanskje av av dem som liker å samle på mounts eller pets? Gode nyheter i begge tilfeller. Onyxia kommer til å droppe en 310 % speed mount. Som den selvdiggeren hun er, er denne selvfølgelig en kopi av henne selv. Om denne vil erstatte min våte drøm om Ashes of Al'ar er tvilsomt, men jeg tar gjerne imot dersom den skulle komme til å droppe! 🙂 Dersom savnet av Onyxia skulle bli for stort etter å ha dismounted finnes det også en Onyxian Whelpling, et non-combat pet som man kan ha flaksende etter seg. Denne vil alle spillere som logger inn i dagene Blizzard feirer seg selv motta i sin mailbox. Patchen er ventet å komme i november. Jeg gleder meg stort! Noen som har erfaringer med Onyxia?

loot

Definitivt på ønskelisten

Comments are closed.